Писмо кое стана интернет хит: Дали сакаш да ми бидеш девојка?

Loading...

Интересно писмо кое набрзо стана хит на интернет!Писмото кое едно момче ѝ го прати на неговата соученичка Ешли стана вистински интернет хит.
Малиот Американец писмото ѝ го пратил бидејќи сакал таа да му биде прва девојка.
– Драга Ешли, дали би сакала да бидеш моја девојка? Многу ми се допаѓаш! Те молам заокружи „Да“, „Не“ или „Можеби“ – напиша момчето.
За жал, фаталната Ешли го одби и заокружи „Не“, но додаде и малку надеж за во иднина.
– Жал ми е, но јас веќе имам момче, се вика Кајли. Кога ќе „раскинеме“ ти ќе бидеш мојот следен избор.
П.С. Тоа веројатно ќе биде за еден или два месеци – напиша девојчето.
РепубликаПисмото кое едно момче ѝ го прати на неговата соученичка Ешли стана вистински интернет хит.
Малиот Американец писмото ѝ го пратил биде

loading...
Loading...