Писмо на огорчен сопруг: „На цела Италија сакам да ѝ раскажам за твоите одвратни неверства“

Кога дознал за неверството на својата сопруга, еден Италијанец закупил цела страница во изданието на миланскиот дневен весник Corriere della Sera, за да ѝ раскаже на целата земја дека тој се разведува од сопругата и дека ќе ја чека во судот.Извесниот Енцо преку писмо ѝ се обратил на својата сопруга. Истото беше објавено во петокот.
„Љубов моја, ти знаеше, што сѐ сторив за тебе. Секогаш ја штитев нашата љубов, а го сруши сето тоа. И по седумте години минати во брак, сакам на цела Италија да ѝ раскажам за твоето мизерно предавство“, го почнува своето писмо измамениот сопруг.
Потоа, продолжува:
„Се викаш Луција и ти носеше светлина во мојот живот… Но, кога те видов со него како се бакнувате пред нашата омилена слаткарница, ми се стемни“, пишува Енцо и додава дека тоа било само едно од нејзините неверства.

 

Post by Il tuo ex marito.

„Нашиот брак е завршен. Си заминувам од тебе… Ќе се видиме на суд“, го завршува своето писмо измамениот сопруг.
Енцо ѝ соопштил на Луција дека отворил и страница на Фејсбук „Твојот поранешен сопруг“ (Il tuo ex marito) кој собра повеќе од 9.000 допаѓања.Извесниот Енцо преку писмо ѝ се обратил на својата сопруга. Истото беше објавено во петокот.
„Љубов моја, ти знаеше, што сѐ сторив за

Пронајдете не на следниве мрежи: