Пистата не ми беше доволна. Станав ескорт дама и за една ноќ…

Loading...

Британката Дениз Хјуит (47) со години работела како ескорт дама, а помеѓу нејзините клиенти се нашле и многу милионери. Тој дел од својот живот го криела од своите деца колку што можела, но на крајот морала да им ја каже вистината.„Пораснав во Њујорк. Во текот на детството сакав да избегам од домот во кој живеев. Професорите ми велеа дека во животот нема да можам да се провлечам само со помош на изгледот, но јас постојано ја одржував својата убавина. Година дена откако го напуштив училиштето, ги зголемив градите. Тоа го платив со парите кои ги заштедив роботејќи како продавачка“, раскажува Дениз.Могу рано почнала да работи како манекенка.„Пронајдов агент и почнав да позирам за списанија и календари. Но не успеав преку ноќ. Во раните 20-ти бев доволно позната за да можам да појдам во Лондон. Таму запознав многу девојки, а кога се зближив со нив, дознав дека ноќе заработуваат големи суми пари. Работеле како ескорт дами. Подоцна и мене ме запознаа со жена која им ноѓала работа, а таа имаше многу богати клиенти“, објаснува таа.

ТАА Е ЕСКОРТ ДАМА, И ПЛАЌААТ ПО 5.000 ДОЛАРИ ЗА НОЌ И ЗНАЕ КАДЕ ГРЕШАТ НИВНИТЕ ЖЕНИ
Првата работа од овој вид ја имала во Мадрид, каде била со Аднан Кашогије“Тој дојде по мене со приватен авион во кој имаше голем шанк и заоблен кревет. Заминавме на Канарските острови каде уживавме во луксузни журки. Беше прекрасен кон мене и ништо не ми делуваше страшно. Ги жалев девојките кои беа присилени да го продават своето тело за пари. Она што јас го правев не е исто. Имав добра прилика и не сакав да ја испуштам. Арапите ме третираа како принцеза. Одев на вечери и забави, на третмани за разубавување, во шопинг. Некогаш со денови останувавме на нивните јахти. Кој би го одбил тоа?“, раскажува таа.Никој од нејзиното семејство не знаел со што се занимава таа, а нејзините браќа се сомневале дека може да заработи толку пари само од манекенство.„На заминување добивав по 10.000 фунти во коверт, а мојот татко заработуваше толку за една година. Им помагав на моите- на мајка ми ѝ купив куќа а на татко ми стан. На баба ми и дедо ми им купив автомобил“, вели Дениз.Во средината на 20-те го запознала Тони Пигли и прстанала да работи како ескорт дама. Но тие двајца ја прекинале врската недолго откако ја добиле ќерката Шантел. А потоа се смириле и добиле уште една ќерка. Три години биле заедно, па повторно се разделиле.
Ескорт дама спиела со 10.000 мажи и сега е подготвена да се смири

„Кога Хедер Милс, која работеше со мене како ескорт дама, се омажи за Пол Макартни, новинарите почнаа да го истражуваат нејзиното минато. Тогаш ме побара и ме замоли да молчам, бидејќи тоа на сите нас кои бевме во тоа ќе ни биде од корист. Моите ќерки тогаш имаа 11 и 9 години, па одлучив да им ја откријам вистината пред да слушнат од некој друг. Им објаснив дека претходно имав момчиња кои ми даваа подароци и дека е можно новинарите да зборуваат лошо за мене, но дека тие не треба да обрнуваат внимание на тоа“.Четири години подоцна, кога Хедер и Пол се разведувале, се појавила приказната. Тогаш новинарите разговарале со неа.„Тоа беше посебно тежок период, бидејќи моите девојчиња беа исмевани на училиште, па затоа отидовме од Лондон на некое време“, вели Дениз.
Нејзината ќерка Шантел одсекогш сакала да биде манекенка, но таа не морала да оди по тежок пат, бидејќи е наследничкана богаташот Тони Пигли.„На училиште зборува сешто за мама, но ние не верувавме во ништо додека таа не ни објасни се. Моите се развеле кога сум имала две години и мајка ми продолжила да се гледа со мажи, но јас не видов ниту еден од нив, воопшто не бев свесна за тоа. Таа секогаш беше тука за нас. Цел живот се бореше да ни пружи подобар живот. Секогаш бевме финансиски сигурни. А сега и јас одлучив да се занимавам со манекенство, иако мојот татко се противи на тоа. Оние кои не ја знаат целата приказна на мајка ми не смеат да ѝ судат“, раскажува Шантел.„Пораснав во Њујорк. Во текот на детството сакав да избегам од домот во кој живеев. Професорите ми велеа дека во животот нема да можам да се

loading...
Loading...