Платениците на СДСМ и понатаму тераат политика на социјалните мрежи

Во денови кога цела Македонија тагува по загубените животи и сочувствува со настраданите, СДСМ и нејзините полтрони тераат политика.За нив нема ништо свето и ним воопшто не им е важна грижата кон граѓаните чии домови беа уништени во поплавите.

Тие деновиве наместо да најдат начин да помогнат, продолжуваат да плукаат по се, па и по татковината и Црвениот крст.
Актерката која работи бранејќи ги интересите на СДСМ, Ирена Ристиќ, плукна по цела Македонија сакајќи да плука по лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Грувески кој по цели денови е на терен меѓу граѓаните кои доживеаја штети од невремето.

Бранко Тричковски кој посакуваше да има што повеќе жртви од бранителите во Диво Насеље, сега бара да се палат македонските знамиња.

Активистот на СДСМ и платеник на Шарената револуција Бекири дури би го запалил целиот Црвен крст.
Ваквото однесување е срамно. На овие луѓе воопшто не им е грижа за трагичната судбина која ја доживеаја многу скопски семејства.За нив нема ништо свето и ним воопшто не им е важна грижата кон граѓаните чии домови беа уништени во поплавите.

Пронајдете не на следниве мрежи: