По 75 години брак починале ден за ден

Loading...

Лес и Хелен се родени во ист ден, иста година, во брак биле 75 години и починале ден по ден.Прво починала Хелен, а следниот ден Лес во своите 94 години.

Таа не сакала да го види мртов, а тој да живее без неа.
 
Нивната љубовна приказна започнала во средношколските денови, а нивните родители не верувале дека ќе останат заедно.
Нивниот потомок Лес Џуниор вели дека ние уживале во заедничко друштво и биле неразделни.
Љубовната приказна на овој неверојатен пар, кој починал во 2013-та година, се смета за една од најголемите на сите времиња.Прво починала Хелен, а следниот ден Лес во своите 94 години.

loading...
Loading...