По бројните животни удари: Гога Секулиќ повторно застанува на лудиот камен!

Loading...

Српската пејачка Гога Секулиќ (39) се подготвува за свадба.Таа била запросена од нејзиното 15 години помладо момче Урош. Спортистот минатата недела ја изненадил фолкерката кога во романтичен амбиент на едно езеро клекнал и ја побарал за жена, а таа воодушевено прифатила.
-Гога не ни помислуваше дека ќе се вери по само пет месеци забавување. Бидејќи неодмна почнаа заедно да живеат во Цирих мислеше дека тоа е доволно, но Урош имал други планови, ијавил близок пријател на пејачката и додал дека минатата недела Урош организирал вечера во ресторан на езерото во Цирих, а присуствувале сестрата и зетот на пејачката, но и неколку блиски пријатели.
По вечерата Урош станал и ја замолил Гога да застане покрај него. Прстенот ѝ го стави ја рака и ја запроси, а таа шокирана го прегрна и кажа „да“, објаснил пријателот.Таа била запросена од нејзиното 15 години помладо момче Урош. Спортистот минатата недела ја изненадил фолкерката кога во романтичен амбиент на едно

loading...