По десет години и пет спонтани абортуси, добиле девојче: А потоа сонот се претворил во кошмар…

Loading...

Држејќи го своето девојче за прв пат, Гил Спилби имала се што отсекогаш сонувала. И биле потребни 10 години, имала пет спонтани абортуси и водела напорна битка за посвојување на дете. Но, сепак, Гил (43) и нејзиниот сопруг Дејв конечно ја донеле дома својата 13-месечна Јасмин. Но, исполнувањето на нејзиниот сон се претворил во кошмар. Три месеци подоцна, Дејв ја напуштил својата сопруга по 15 години брак. Две недели подоцна, Гил дознала дека Дејв (42) почнал да живее со својата секретарка (28).„Толку долго сонувавме да имаме семејство. Беше волшебно кога дома ја донесовме Јасмин и конечно се беше како што треба. Мислев дека засекогаш ќе бидеме семејство, дека ова е се што некогаш сме сакале. Бев скршена, збунета и лута кога Дејв не напушти веднаш откако нашиот сон се оствари. Не можев да сфатам зошто ја напушти својата ќерка кога толку се боревме за нејзе. Тогаш дознав дека се преселил кај својата, згодна, млада секретарка и се ми беше јасно.
Средовечната мајка не е возбудлива како згодната, млада девојка. На крај, имам дете, но не и маж. Тоа беше сурова шега“, вели Гил.
И биле потребни три години да ја преболи агонијата што е заменета со помлад „модел“.

Денес Гил (50) се надева дека ќе стане мајка откако се вљубила во младиот Аш Рајнер (26), кој го запознала на патување.
„Бев скршена кога ме остави сопругот. Чувствував дека не сум доволно добра.  Никогаш не помислив дека ќе завршам со маж кој е доволно млад да ми биде син. Но, судбината понекогаш е баш чудна.
Во почетокот бев загрижена затоа што е толку млад.  Но излезе дека е подоверлив од било кој друг маж во мојот живот“.„Толку долго сонувавме да имаме семејство. Беше волшебно кога дома ја донесовме Јасмин и конечно се беше како што треба. Мислев дека засекога

loading...
Loading...