По митингот во Прилеп, Груевски на дружба со младите

Loading...

По  митингот  во  Прилеп, Груевски  на дружба со младите Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски по вечерашниот голем митинг на партијата во Прилеп кој беше масовно посетен, се дружеше со младите од градот под Марковите Кули.

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски по вечерашниот голем митинг на партијата во Прилеп кој беше масовно посетен, се дружеше со младите од

loading...
Loading...