По раскинот на врската се утеши со силикони, порасна деколтето на Розга

Loading...

Пејачката Јелена Розга важи за една од најактивните пејачки во регионот и многу млади колешки ѝ завидуваат на фигурата, но изгледа тоа не ѝ било доволно.Таа објавила видео на Инстаграм во кое нејзините гради се во прв план. Тие изгледаат многу поголеми од претходно, па многумина се посомневале дека сепак направила естетски зафат.

Таа објавила видео на Инстаграм во кое нејзините гради се во прв план. Тие изгледаат многу поголеми од претходно, па многумина се посомневале

loading...