По земјотресот во Студеничани тече црвена вода

На социјалните мрежи се појави видео направено во скопското село Студеничани каде може да се види како од селската чешма тече црвена вода.Ваквата појава се случила веднаш по силниот земјотрес во 15 часот и 10 минути. Барем досега нема некое објаснување зошто низ чешмите тече ваква вода.
Ваквата појава се случила веднаш по силниот земјотрес во 15 часот и 10 минути. Барем досега нема некое објаснување зошто низ чешмите тече

Пронајдете не на следниве мрежи: