Побарал ДНК анализа за своите 7 деца: СЕ ШЛОГИРАЛ кога пристигнале резултатите!

Жељко од Кикинда одлучил со ДНК анализа да утврди дали е татко на седумте деца, кои му ги родила сега веќе поранешната жена Олгица.Одлуката не била лесна – сѐ почнало пред неколку години кога се посомневал дека го изневерува, а сега откако се разведени и таа се преселила кај друг маж во Суботица и ги зела децата со себе – Жељко сакал да утврди дали му била верна или го изневерувала додека биле во брак.
Кога пристигнале резултатите од ДНК анализата, Жељко заплакал од шок.
Имено, Жељко почнал да се гледа со Олгица уште додека бил во брак. И таа тогаш била мажена.
Од првиот брак тој има 4 деца, таа од првиот брак има 2 деца. Се венчале откако претходно се развеле од тогашните партнери и за неколку години добиле дури седум деца.
Кога била направена ДНК анализата, Олгица само молчела и гледала пред себе. Жељко не бил татко на две деца.Одлуката не била лесна – сѐ почнало пред неколку години кога се посомневал дека го изневерува, а сега откако се разведени и таа се преселила

Пронајдете не на следниве мрежи: