Победете го срамот: Ова е најдобрата порака која можете да ја пратите после секс за една ноќ!

Loading...

 
После неочекуван секс со партнер кој сте го запознале истата вечер често доаѓа и грижата на совест и недоумицата за тоа кој е следниот чекор.
 Ново истраѓување покажува дека дури 35 % од жените имаат големо чувство на вина после секс за една ноќ, а совршениот начин за тоа чувство да исчезне се наметнува едноставна порака која гласи: „Слободен си во петок?“
вината кај жените најчесто се случува поради фактот дека се навикнати од мажите да очекуваат повеќе од краткотраен флерт, па сексот за една ноќ им предизвикува срам и неисполнетост.
Кај жените се увидува дека сексот за една ноќ бил вовед во нешто повеќе, најчесто добивате повик за нова средба… и уште секс секако.Ново истраѓување покажува дека дури 35 % од жените имаат големо чувство на вина после секс за една ноќ, а совршениот начин за тоа чувство да исчезн

loading...