Побрзајте, уште само три дена за пријавување на турнирот во мал фудбал „8-ми Септември“

Турнирот во мал фудбал ќе се одржува на игралиштето со вештачка трева во населба Маџари.По повод „Денот на независноста на Република Македонија 8-ми септември“ БА-ТУ-ТА Спорт Скопје традиционално организира турнир во мал фудбал.
Покровител на овој турнир е градот Скопје и општина Гази Баба.
Од организаторите најавуваат награди за најдобар играч, најдобар голман и најдобар стрелец.
Според информациите, краен рок за пријавување на екипите е 07.09.2013.
Турнирот стартува на 08.09.2013.
Котизација од екипа: 3000 денари.
За повеќе информации: 070 377 745 / 070 272 415
Извор/Фото: supersport.com.mkПо повод „Денот на независноста на Република Македонија 8-ми септември“ БА-ТУ-ТА Спорт Скопје традиционалн

Пронајдете не на следниве мрежи: