Почина најголемиот сериски убиец и водач на секта

Американскиот убиец Чарлс Менсон, одговорен за смртта на 35. лица, меѓу кои и актерката Шерон Тејт, почина на 83-годишна возраст во затворската болница.Тој минатата недела беше префрлен во болница од затворот, а таму починал.
Тој стана убиец со кукаст крст на чело, важи за еден од најпознатите криминалци во САД, како и водач на секта.
Во затвор помина повеќе од 40. години.
Тој минатата недела беше префрлен во болница од затворот, а таму починал.
Тој стана убиец со кукаст крст на чело, важи за еден од најпознат

Пронајдете не на следниве мрежи: