Починала неколку минути откако на Фејсбук објавила статус „мислам дека ќе умрам“

Loading...

Британата Кели Лори (14) ја предвидела својата смрт, таа на својот Фејсбук профил пред да почине напишала статус дека ќе умре.
Имено, таа и нејзиниот помлад пријател се качиле во автомобилот на пријателот на нејзниот очув. Таа се исплашила од начинот на кој тој вози, па откако тој застанал на бензинска пумпа   го напишала статусот на Фејсбук.
По неколку минути, 42- годишниот возач ја изгубил контролата врз автомобилот кога неговата цигара паднала на подот па паднале во провалија длабока 18 метри.
Девојката веднаш починала а нејзиниот пријател имал тешки повреди.
Возачот преживеал и сега е осуден на 6 години затвор, тој признал дека бил под дејство на алкохол.
 Британата Кели Лори (14) ја предвидела својата смрт, таа на својот Фејсбук профил пред да почине напишала статус дека

loading...