Почнав да ја задоволувам со ЈАЗИКОТ, а потоа почувствував чуден МИРИС. Како можеше да ми го направи тоа?

Ова момче со години бил со девојката во врска и бил убеден дека таа е вистинската, онаа со која ќе се венча. Но, после една вечер, цел свет му се срушил.На социјалната мрежа Редит едно момче одлучило да се исповеда анонимно, и со другите да ги сподели своите љубовни јадови. Тој најискрено се надева дека ниту еден маж нема да се најде во негова кожа и се прашува што да прави.
Ова е неговата приказна:
– Мојата девојка во последно време често се гледа со својот другар од детството. Немав никаков проблем со тоа, но последните неколку пати се случи таму да помине цел ден, а да дојде касно навечер.
Минатата недела отиде кај него да гледаат филмови и дома дојде на полноќ. Поразговаравме. Кога и пријдов во намера да иницирам секс, нејзиното расположение нагло се промени.
Но, не се откажав и продолжив да ја бакнувам, па се препушти. Сепак се обиде да ја одбие и предиграта и моето инсистирање орално да ја задоволам, но сепак не се откажав.
Тука работите станаа сериозни, бидејќи и мирисот и вкусот на нејзината вагина беа чудни и поинакви.
Во врска сме 4 години а сексот ни е редовен така што можам да забележам кога нешто е чудно, а ова дефинитивно е.
Вкусот беше горчлив, а забележав дека на неа и беше страшно непријатно што воопшто почнав со орален секс, што е исто така чудно бидејќи тоа ни е составен дел од сексот, и никогаш не се буни.
Кога го почувствував тој мирис и вкус, се тргнав од неа. Дали тоа значи дека имала секс со него? – запраша ова момче, пренесува Аваз.
И додека форумџиите се сложија дека сигурно е во прашање неверство, некои отидоа толку далеку што го обвиниле дека ја силувал девојката, бидејќи ја натерал на орален секс.
Момчето решило да почека и некој доказ. Еве до што дошол…

 

– Повторно беше кај него, а јас решив да и го проверам Фејсбукот и меилот, бидејќи имав чувство дека тука нешто навистина не е во ред. Најдов неколку допишувања и да ја скратам приказната – ме изневерува!
На почетокот од комуникацијата си размениле голи слики, а потоа почнале и да се гледаат. Покрај сето тоа планира да ме остави и да се всели кај него.
Кога си дојде се и раскажав, се расправаше со мене. Ја прашав дали имала секс претходната вечер со него и рече дека имала со презерватив. Во тоа не верувам бидејќи знам дека е на пилули, така што секако ќе морам да одам да се тестирам за полови болести.
Згрозен сум, шокиран и уништен. Не можам да верувам низ што минувам. И дадов рок од 1 ден за да се исели. После 4 години да ми приреди нешто вакво…па тоа е навистина страшно.
Што би направиле вие во ваква ситуација?На социјалната мрежа Редит едно момче одлучило да се исповеда анонимно, и со другите да ги сподели своите љубовни јадови. Тој најискрено се надева

Пронајдете не на следниве мрежи: