Почувствувала болка во стомакот, отишла во WC а потоа се случило нешто НЕВИДЕНО!

Едно бебе во Бразил е родено во ВЦ школка откако што неговата мајка, несвесна дека е бремена, седнала на неа кога ја заболело стомак, пренесува AFP.20-годишната Јара Бернардо од Бразил по болките во стомакот се обратила на доктор, но ни тој не приметил дека девојката е бремена. 
Девојката се вратила дома и по неколку часа почувстувала потреба да оди во тоалет каде набрзо дошол нејзниот син на свет. 
Потоа лекарите рекле дека Јара била во осмиот месец од бременоста. Мајката и бебето се наоѓаат во одлична состојба. 20-годишната Јара Бернардо од Бразил по болките во стомакот се обратила на доктор, но ни тој не приметил дека девојката е бремена. 
Де

Пронајдете не на следниве мрежи: