Подводен фитнес- непријател на целулитот

Loading...

Фитнес инструкторите измислија подводно вежбање со велосипеди, кој е уште поефикасен начин за слабеење. Уредот е многу едноставен и е ист каков што можете да најдете во сала за вежбање, само што овој е поставен во базен. Можете да седнете, без да потонете. Во вода сте само до половината што овозможува поинтензивно оптоварување на нозете.
Дознајте повеќе на линкотФитнес инструкторите измислија подводно вежбање со велосипеди, кој е уште поефикасен начин за слабеење. Уредот е многу едност

loading...
Loading...