Подготвени ли сте за диета со банана?

Loading...

Пред да се подложите на бананова диета потребна е подготовка. Најпрво, претходниот ден целосно е забрането да се јаде каква и да било солена, мрсна, пушена или пржена храна. Не се препорачува и ништо слатко. За да биде активноста успешна и да ги добиете очекуваните  резултати во слабеењето, одберете ги добро бананите – во никој случај не смее да се јадат незрели плодови – во нив се содржат голем број на тешко сварливи материи за организмот.
Дознајте повеќе на najadise.mkПред да се подложите на бананова диета потребна е подготовка. Најпрво, претходниот ден целосно е забрането да се јаде

loading...
Loading...