Подарок од 4.000 евра: Шабан Шаулиќ останал без текст кога видел што добил за роденден од ќерката Илда!

Loading...

Шабан Шаулиќ неодамна го  прославил 65-от роденден во Белград, а на забавата присуствувале  многу познати личности. Помеѓу останатото и  ќерката на чуениот фолкер, Илда Шаулиќ.Илда на својот татко му  подарила стап за ловење риба вреден неколку илјади евра.
„Нека ми  е жив и  здрав татко ми и  тоа е најважно. Нека не служи долго неговиот прекрасен глас. Да имаме уште многу причини  да прославуваме убави работи. Проблем е да го израдувате Шабан со подарок  бидејќи  тој  е многу  скромен, но  се што  е поврзано со  ловење е полн погодок“, рекла Илда.

Од друга страна Шабан бил многу  расположен.
„Немам никакви желби, мене целата година ми  е во  знакот на јубилеи, очекувам Илда да се породи и  тоа е нешто  што  во  следниот период ќе го обележи мојот живот“.Илда на својот татко му  подарила стап за ловење риба вреден неколку илјади евра.
„Нека ми  е жив и  здрав татко ми и&

loading...