ПОДЕЛБА НА ИМОТ „СО СТИЛ“: Го преполовил автомобилот и половина и го дал на својата бивша сопруга

Loading...

45 годишниот Приједорчанин Г. В на навистина „буквален“ начин го поделил имотот по разводот со неговата сопруга!Изреволтиран што во поделбата се нашол и неговиот автомобил Фиат 128 , кој неколку години пред бракот му го купил неговиот татко Г.В, отишол на лимар и го замолил да му го преполоват!
„Бараа од мене да го продадам автомобилот и половина од парите да и ги дадам на својата сопруга. Повикав адвокат и нотар и во нивно присуство потпишав се, а потоа го однесов автомобилот кај лимар на кој му дадов прецизни инструкции што да направи. Човекот се зачуди, бидејќи никогаш до сега немал направено такво нешто. Прецизно и без никакви оштетувања Фиатот беше пресечен на пола“- кажува очајниот Приједорчанин за деталите на бизарната поделба на имотот. 
Тој го натоварил на трактор и и го однел во нејзиниот двор, а сето тоа го зачинил со песна а понел и печење заедно со уште дваесет луѓе кои му помогнале во сето тоа. А неговата сопруга за возврат на тоа му упатила погрдни зборови.
Вели дека досега нема слушнато некој на сличен начин да направи вакво дело на поделба на имот. Изреволтиран што во поделбата се нашол и неговиот автомобил Фиат 128 , кој неколку години пред бракот му го купил неговиот татко Г.В, отишол н

loading...
Loading...