Подмолни провокации на СДСМ: Уфрлаат нивни членови со албански знамиња на митингот на ВМРО-ДПМНЕ

Loading...

Членови на СДСМ попладнево во Гостивар се обидуваат да предизвикаат инцидент. Со албански знамиња со рацете, членовите на СДСМ се обидуваат да се уфрлат во митингот кој го одржува ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ и да провоцираат.Според присутните на митингот ова е одраз на силен кукавичлук и нема да дозволат да бидат исповоцирани.
-Вечерва со нас овде  по гостиварските улички имаме членови на Социјадемократскиот сојуз кои се со албански знамиња. Да ги поздравиме, сакаат провокации, немири, но тоа како поминува времето е одраз на силен кукавичлук. Знаат дека на 11 декември со силен и драматичен удар ВМРО-ДПМНЕ ќе ги порази, истакна на митингот во Гостивар Валентина Божиновска.Според присутните на митингот ова е одраз на силен кукавичлук и нема да дозволат да бидат исповоцирани.
-Вечерва со нас овде  по гости

loading...