Погледнете: Дали се ова најневеројатните „пред“ и „подоцна“ фотографии

Loading...

Мет Бредли, 23- годишен готвач ја запросил својата девојка Хана, а таа прифатила. Но, кога почнале да го планираат својот голем ден сватиле дека и двајцата би сакале да изгледаат подобро на денот на венчавката.Мет кој станал физички неактивен и постојано јадел на работа, достигнал до скоро 120 килограми. И Хана исто така имала вишок килограми.

Тие двајца биле заедно скоро од детството, и сега одлучиле да ги променат своите животи. Ги планирале оброците и додале многу зеленук во исхраната.
Мет почнал да џогира, секој ден по 10 километри. До денот на венчавката Мет намалил 40, а Хана 20 килограми.
Во форма и добра здравствена форма, имале венчавка од соништата. И изгледале неверојатно!
Мет кој станал физички неактивен и постојано јадел на работа, достигнал до скоро 120 килограми. И Хана исто така имала вишок килограми.

loading...
Loading...