Погледнете ги тие локни!

Loading...

Прв пат бил ангажиран како модел кога имал само девет месеци, а пред две години, добил свој Инстаграм профил, кој го води неговата мајка и до сега има скоро 70,000 обожаватели!Запрете за миг и запознајте го преслаткиот Фарук Џејмс. Тој има четири години, од Лондон е, сака да црта, да си игра со коцки и е мал манекјен. Освен тоа, има виткана коса, на која многу можат да и позавидат!
Првата ангажираност како модел ја имал кога бил само девет месечно бебе, а пред две години неговата мајка Бони му отворила Инстаграм профил, на кој има дури 70,000 следбеници!
Таа рекла дека почнале да го препознаваат кога имал две години.
– Бев малку загрижена, со оглед на тоа што сакам да биде личност со самодоверба, но не сакам да има преголемо его. Сакам да биде мил, љубезен и дружељубив како што е денес. Доколку забележам промени во неговата личност во правец кои не ги сакам, ќе му го деактивирам профилот на Инстаграм – рекла таа.

За грижа на неговите локни, неговата мајка користи шампон и балзам, а за на училиште, Фарук ја носи косата во плетенки, што е стил кој многу го сака.
Таа исто така, неговата коса еден час пред да ја измие му ја прска со вода, за да не му омекнат локните, и спие на свилена перница за да спречи сушење на косата.
Бони истакнува дека Фарук сам си избира што ќе облече и дека многу му е мерак да носи одела!Запрете за миг и запознајте го преслаткиот Фарук Џејмс. Тој има четири години, од Лондон е, сака да црта, да си игра со коцки и е мал манекјен. Осв

loading...
Loading...