Погледнете го арогантниот и богат тинејџер кој се појави на Инстаграм

Loading...

Неговото име е Парам (или барем така стои на една од многуте кредитни картички), а на Твитер, и се претставува себеси како Лавис P, односно @ itsla

loading...