ПОГЛЕДНЕТЕ ГО МОЕТО СЕКСИ ВИДЕО: Ова е новиот вирус кој „шета“ на Фејсбук!

Loading...

За да не си го заразите вашиот компјутер, доволно е да не кликате на сомнителните  линкови од вашите пријатели.Внимавајте! На  фејсбук владее нов вирус, кој наместо вас остава несакани пораки на ѕидовите на вашите пријатели.
Новиот вирус изгледа како линк кој содржи видео со популарен наслов кој ќе ве привлече да го погледнете неговото интересно секси видео.
Доколку сепак ве совлада љубопитноста, и кликнете на тој линк, најпрво ќе бидете пренасочени кон нешто што изгледа како Јутуб видео, а потоа ќе ви стигне барање да инсталирате Flash. Сепак станува збор заТројански  вирус.
Повеќе од 2 милиони Фејсбук корисници пријавиле дека компјутерот им е заразен со ваков вирус, а оваа бројка и понатаму расте. За почеток, доволно е само да не кликате на сомнителните  линкови од вашите пријатели.Внимавајте! На  фејсбук владее нов вирус, кој наместо вас остава несакани пораки на ѕидовите на вашите пријатели.
Нов

loading...
Loading...