Погледнете ја девојката за која татко милијардер дава огромна сума пари за оној ќе успее да ја убеди да се омажи

Loading...

Милијардерот кој понуди £40 милиони за оној кој би ја предомислил неговата лезбејка ќерка за нејзината определба, понудата за зголемил двојно откако 20.000 додворувачи не успеаа во таа намера.Сесил Чао покрена награда за HK $ 1million (£ 80million) откако илјадници ергени не успеаа да ја убедат неговата ќерка Џиџи да се омажи со било кој од нив.
77-годишниот инсистира на тоа дека 34-годишната Џиџи е се уште слободна и покрај фактот дека таа се ожени со нејзината долгорочна партнерка Шон Еав пред две години.
Тој рекол дека не сака да се меша во приватниот живот на својата ќерка, но дека сака таа да има добар брак и деца.

Како одговор на тоа, г-ѓа Чао изјавила дека и покрај тоа што нејзината сопруга била “вознемирена” од интервјуто на својот татко, таа дури се согласила на условите, под услов човекот кој би успеал во тоа да донира голем дел од парите во добротворни цели.
“Не мислам дека понудата на татко ми на било ќе биде во можност да се најде маж кој би ми бил атрактивен”, изјавила таа за Саут Чајна морнинг пост.

Сесил Чао покрена награда за HK $ 1million (£ 80million) откако илјадници ергени не успеаа да ја убедат неговата ќерка Џиџи да се омажи со би

loading...
Loading...