Погледнете ја реакцијата на луѓето на 65- годишниот младоженец и неговата 12- годишна сопруга!

Loading...

Старец држел девојче за рака и се фотографирал со неа, додека минувачите приоѓале и запрашувале каде се родителите на ова девојче, зошто тој човек воопшто го прави тоа, колку години има таа.Еден маж (65) и неговата невеста (1) стоеле на Тајмс Сквер за да се фотографираат и така би имале спомен од својата венчавка.
Минувачте во Њујорк биле шокирани и бесни поради она што го  виделе , бидејќи не знаеле дека и самите се дел од проект и експерименти кои имаат за цел да потсети на еден многу важен проблем,  на кој луѓето често забораваат.
Старецот  држел девојче за рака и се фотографирал со неа, додека минувачите приоѓале и запрашувале каде се родителите на ова девојче, зошто тој човек воопшто го прави тоа, колку години има таа.
„Таа има 12 години, но нејзините родители дадоа дозвола“, тврдел стариот човек додека момчињата му префрлале дека е „болен преверзник“.
Погледнете го овој експеримент.Еден маж (65) и неговата невеста (1) стоеле на Тајмс Сквер за да се фотографираат и така би имале спомен од својата венчавка.
Минувачте во

loading...
Loading...