Погледнете каде живеела Рада пред да се прослави

Популарната пејачка Рада Манојловиќ израснала но трошна куќа која ја изградил нејзиниот дедо.Таа од своето појавување во шоу-бизнисот со гордост истакна дека местото од каде што доаѓа е родното село Четереже.
Иако веќе долго време живее во Белград таа лесто го користи своето слободно време за да отиде во посета на селото.
Таа пораснала во трошна и стара куќа но откако направи кариера,таа на својот татко му изгради нова куќа.
Тие во сворот чувале различни домашни животни но Рада и нејзините сестри никогаш не се бавеле со тоа, туку нивна работа било чистење и одржување на куќата.
Имале надворешен тоалет а бањањето им било вистинско снаоѓање -рекла таа во гостување во емисијата „Амиџи шоу„
Погледнете како изгледал дел од нејзиниот двор.

Таа од своето појавување во шоу-бизнисот со гордост истакна дека местото од каде што доаѓа е родното село Четереже.
Иако веќе долго време ж

Пронајдете не на следниве мрежи: