Погледнете како изгледа Ајшеѓул без грам шминка

Loading...

Ќе се согласите дека е подеднакво убава и со шмика  и  без шминка.Убавата Ајшеѓул од серијата „Мојот син” на Сител, покажа како изгледа без шминка, со фотографијата која ја објави на Инстаграм.
Убавата Ајшеѓул од серијата „Мојот син” на Сител, покажа како изгледа без шминка, со фотографијата која ја објави на Инстаграм.

loading...