Погледнете како изгледа еден ден на Викторија Бекам!

Loading...

Ве интересира што прави Викторија Бекам по цел ден? Списанието Harper's Bazaar ја натера да открие како изгледа еден нејзин вообичаен ден и да напише распоред на своите активности. Внимание! Ако сте мислиле дека Викторија по цел ден лежи покрај базент и купува по луксузните продавници, тогаш грешите! Госпоѓата Бекам знае што значи напоред работен ден.

06.15
„Се будам помеѓу 06:15 и 06:30 часот. Со оглед на тоа што имам четири деца, секогап рано станувам. Се будам сама, но секогаш имам и аларм за секој случај. Потоа идам под туш, бидејќи децата ги будам во 7:00, па имам пола час за себе. Се туширам го чистам лицето и читам меилови.  Во бањата секогаш имам и iPhone! За лицето ги користам производите на дерматологот Dr. Lancera , а за телото ефтина крема од  Waleda. Преку ден ја користам кремата на Elizabeth Arden Eight Houre Cream. Би сакала да можев и да уживам во купка наутро, но едноставно немам време. Тom  Ford ужива во купка 4 пати дневно. Колку генијално! Но, тој нема четири деца.За доручек обично јадам овошје. Пијам чај од пеперминт и дупло еспресо. Грицкам нешто додека им приготвувам доручек на децата. Потоа децата имаат вежби, па правиме квизови и се забавуваме. Да, имам 38 години и сеуште пишувам домашни задачи.“
Повеќе на следниот ЛИНКВе интересира што прави Викторија Бекам по цел ден? Списанието Harper's Bazaar ја натера да открие како изгледа еден нејзин вообичаен ден и да напи

loading...
Loading...