Погледнете како изгледа Опел Инсигниа Кабриолет

Loading...

Новата Опел Каскада е замислена како елегантен автомобил  со издолжена силуета. Станува збор за кабриолет со должина од 4,7 метри .
Имено кровот на автомобилот се отвара за 17 секунди на брзина од 50 km/h. Може да се управува со помош на далечински управувач.
Опел изјавува дека возењето во овој автомобил ќе ви причинува задоволсвто заради неговата цврста каросерија.
Како дополнителна опрема Опел со овој модел нуди автоматски затегнувачи на сигурносните појаси, елегантни облоги на од кожа и ергомски седишта како и цела низа на сигурносни системи.
Опел најавува дека се очекува автомобилот во Германија да се продава со цена од 25.945 евра, а во продажните салони ќе се најде во април 2013.
Покрај Каскадата, Опел во Женева ќе го претстави и моделот Адам Роцкс,Адам Р2 и Зафира Тоурер.Новата Опел Каскада е замислена како елегантен автомобил  со издолжена силуета. Станува збор за кабриолет со долж

loading...