Погледнете како работи 41 мегапикселна камера од Нокиа

Loading...

Додека чекаме да помине уште некое време додека паметниот телефон Lumina 1020 стигне на поширокиот пазар, Нокиа со сите сили работи на неговата промоција.Додека чекаме да помине уште некое време додека паметниот телефон Lumina 1020 стигне на поширокиот пазар, Нокиа со сите сили работи на неговата промоција. Овој пат направи видео- визуелизација како би изгледало снимањето со оваа „семоќна“ камера.
Можеби станува збор за сосема просечен хардвер, но Lumia 1020 сепак поседува нешто на кое му нема конкуренција, чудовнишно голем BSI сензор (1/1,5”) и оптичка стабилизација на слики. Покрај сетот оптички елементи постои и механички дел, какои ксенонски блиц.
 Видеото може да го погледнете на think.mkДодека чекаме да помине уште некое време додека паметниот телефон Lumina 1020 стигне на поширокиот пазар, Нокиа с

loading...
Loading...