Погледнете каква лекција добил манијакот кој пробал да силува девојка

Манијак сакал да силува девојка, но во тој момент дошло нејзиното момче… погледнете каква лекција си добил.Вилијам Матсон (52) од Јужна Каролина вака изгледа откако се обидел да силува девојка на која и упаднал во стан. Пред манијакот да направи нешто ужасно, наишло нејзиното момче. Погледнете каква лекција му одржало ова момче. 

 Момчето не добило никаква кривична пријаваВилијам Матсон (52) од Јужна Каролина вака изгледа откако се обидел да силува девојка на која и упаднал во стан. Пред манијакот да направи нешто уж

Пронајдете не на следниве мрежи: