Погледнете што остави зад себе разорниот земјотрес од 6,7 во Егејско Море

Силен земјотрес ги погоди грчките острови.Земјотресот од 6,7 степени во Егејското Море остави хаос зад себе. Двајца загинати, 120 повредени и разрушени објекти.
Погледнете го  видеото:
 
Земјотресот од 6,7 степени во Егејското Море остави хаос зад себе. Двајца загинати, 120 повредени и разрушени објекти.
Погледнете го  

Пронајдете не на следниве мрежи: