Погоди која сум: Денес една од најпосакуваните…

Loading...

Денес една од најпосакуваните…Ова мало девојче на фотографијата денес многумина ја нарекуваат најубавата спортистка, а кога тоа ќе го кажеме, тогаш е јасно дека станува збор за тенисерката Ана Ивановиќ.
На Твитер се појави фотографија од детството, а ја прикачил нејзиниот помлад брат Милош (21), кој исто така се наоѓа на фотографијата.

Ова мало девојче на фотографијата денес многумина ја нарекуваат најубавата спортистка, а кога тоа ќе го кажеме, тогаш е јасно дека станува збор за

loading...
Loading...