Погрешил човекот: Уапсен е затоа што мислел дека полицајката е стриптизета!

Loading...

Бизарна ситуација се случила во паб во Велика Британија. Каде Пол Харборд(27) пиел со своите пријатели. Еден од нив му кажал дека вечерва му подготвуваат изненадување секако тој очекувал стриптизета.
Па токму затоа кога во клубот влегла полицајката тој помислил дека е стриптизета.
-Погледнете еве една од стриптизетите-рекол тој.
Но, неговото воодушевување исчезнало. Полицајката била повикана зошто група момчиња недолично се однесувале.
Пол веднаш бил приведен затоа што „ја нападнал“ полицајката и осуден е на шест месеци условно.Еден од нив му кажал дека вечерва му подготвуваат изненадување секако тој очекувал стриптизета.
Па токму затоа кога во клубот влегла полица

loading...
Loading...