Појадок кој ќе ви даде многу енергија

Loading...

Подгответе вкусен појадок кој ќе ви даде многу енергија!5г. Гоџи бобинки
5г. Суво грозје
5г. Суви сливи
5г. Урми
5г. Какао
5г. Ореви
10г. Чиа семе
10г. Семки од тиква
10г. Овесни снегулки
10г. Јачменови снегулки Прелиено со 10г. оризово млеко во прав и топла вода.5г. Гоџи бобинки
5г. Суво грозје
5г. Суви сливи
5г. Урми
5г. Какао
5г. Ореви
10г. Чиа семе

loading...
Loading...