Полицаец барал секс на жена во замена да и ја прости казната

Loading...

Карловачката полиција извести дека полицаец барал секс од жена во замена да и ја прости казната. Сè се случило во неделата, додека 43-годишниот полицаец бил на служба.
„По спроведено крим истражување, 43-годишниот полициски службеник се сомничи дека за време на должноста на 13 октомври, на подрачјето на Долга Реса, направил казнено дело блуд на штета на хрватска државјанка”, вели портпаролката на полицијата Андреја Ленард, за радио „Мрежница”.
Похотниот полицаец, во понеделник со казнена пријава, предаден е на притворски надзорник, а до крајот на постапката ќе биде надвор од служба. Сè се случило во неделата, додека 43-годишниот полицаец бил на служба.
„По спроведено крим истражување, 43-годишниот пол

loading...
Loading...