Полицајци пронашле паричник со 1700 евра, и го вратиле на сопственикот!

Полицајци пронашле паричник со 1700 евра, и го вратиле на сопственикот!Синдикатот на полицијата на Србија го пофали гестот на двајцата колеги од станицата во Крагуевац, кои најдоа паричник со 1700 евра, а кој потоа го вратиле на сопственикот.
Велизар Анонијавеиќ и Ненад Свичевиќ, сообраќајци од полицијата во Крагуевац, го нашле паричникот со парите, а потоа го контактирале сопственикот за да му ги вратат парите.
Сопственикот предложил парично да ги награди, но иако тој инсистирал, полицајците останале чесни и го одбиле неговиот предлог.Синдикатот на полицијата на Србија го пофали гестот на двајцата колеги од станицата во Крагуевац, кои најдоа паричник со 1700 евра, а кој потоа го

Пронајдете не на следниве мрежи: