Полицајци застанале убавица во автомобил: Кога погледнале во нејзините гради, таму…

Loading...

Млада жена од Флорида во САД сега се соочува со дополнителни обвиненија, освен возење под дејство на опојни средства и поседување наркотици… инаку, таа на тројца полицајци им понудила секс во замена  да ја пуштат, откако ја фатиле во рутинска контрола на сообраќајот.Ариел Енгерт (24) е фатена откако полицајците забележеале дека околу 2 по полноќ нејзиниот автомобил беснеел по улиците на Клиерватер. Кај неа во торбичката била пронајдена марихуана.
Откако била приведена таа на полицајците  во округот Пинелас им понудила секс во замена да ја пуштат.

Но вистинскиот шок уследил откако полицајците го прегледале нејзиниот градник во кој било пронајдено пакетче марихуана.
Судот  одобрил Ариеле да се брани од слобода со кауција од околу 5000 долари .Ариел Енгерт (24) е фатена откако полицајците забележеале дека околу 2 по полноќ нејзиниот автомобил беснеел по улиците на Клиерватер. Кај неа во т

loading...
Loading...