Полиција ја застана Лепа Брена и воопшто не ја поштеди

Најголемата музичка ѕвезда во Југославија, не ни сонувала дека неколу чаши вино ќе ја чинат одземање на возачката дозвола.Таа се враќала од прослава каде што испила неколку чаши вино, но не ни знаела дека тие ќе имаат влијание врз крвта. Таа се поздравила со своите пријатели и заминала дома, а на патот кон дома била пресретната од полицијата, која поради рутинска проверка ја замолиле да направи алко тест. Откако алкоестот покажал дека таа е во алкохолизирана состојба ѝ била одредена парична казна од 15.000 динари, забрането ѝ е да управува со моторно возило од Б категорија 3 месеци, а одземена ѝ е и возачката дозвола.Таа се враќала од прослава каде што испила неколку чаши вино, но не ни знаела дека тие ќе имаат влијание врз крвта. Таа се поздравила со своите при

Пронајдете не на следниве мрежи: