Полицијата го уапси КРАЛОТ НА ЕЛИТНАТА ПРОСТИТУЦИЈА: Пронајден каталог со девојки и ценовник!

Loading...

Српската полиција уапси маж кој е осомничен дека организирал елитна проституција во Белград и пошироко, додека поради занимавање со проституција се приведени пет девојки кои надлежните ги казниле со казна од осум дена затвор или парична казна од 400 евра.При апсењето, кај осомничениот биле пронајдени 4 мобилни телефони, лаптоп, како и 16 мобилни телефони со тн. „златни броеви“.
Беше пронајден и табеларен приказ на заработката на девојките, евиденција на расходи, испечатен план за ширење на бизнисот и упатства за однесување и обврски не девојките.
Полицијата ги прегледа телефоните и лаптопот и пронајде пораки, адреси на клиенти, каталози со фотографии на која се наоѓаат голи девојки, како и уплатени износи.
Меѓу уапсените девојки се најде и Мими Оро, која беше одведена во полициска станица на испитување (ЛИНК)При апсењето, кај осомничениот биле пронајдени 4 мобилни телефони, лаптоп, како и 16 мобилни телефони со тн. „златни броеви“.
Б

loading...
Loading...