Полицијата има докази за убиецот на Јелена! Монструмот е близок на Зоран и неговата мајка!

Loading...

Убиецот на пејачката, е под будното око на полицијата…На основа на собраните податоци, дошле до заклучок дека семејството Марјановиќ, односно некои членови, можат да знаат што се случило или дури кој би можел да биде убиецот.
Според собраните информации, само сопругот на убиената пејачка и нејзината мајка немаат никаква врска со убиството.
Откриле дека убиецот бил многу близок со пејачката.
Постојат докази дека убиецот е од истата населба, во кои била убиена, но не се доволно јаки за нешто да се преземе.На основа на собраните податоци, дошле до заклучок дека семејството Марјановиќ, односно некои членови, можат да знаат што се случило или дури кој б

loading...