Полицијата трага по две исчезнати момчиња и една девојка

Loading...

Во текот на вчерашниот ден за исчезнати биле пријавени три млади лица.Во првиот случај во ПО Велушина-СВР Битола, пријавено е дека на 22 јули околу 09.00 часот од дома во непознат правец се оддалечила Р.А. (27) од с.Велушина.
Во 11.30 часот во ПС Чаир, пак, Т.С. (52) од Скопје пријавил дека на 23 јули околу 19.00 часот од дома во непознат правец се оддалечил неговиот син Ј.С. (19).
Истиот ден во ПС Тетово, И.Б. (41) од с.Стримница, тетовско, пријавил дека на 23 јули околу 22.00 часот од дома во непознат правец се оддалечил неговиот син В.Б. (21).
Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата.Во првиот случај во ПО Велушина-СВР Битола, пријавено е дека на 22 јули околу 09.00 часот од дома во непознат правец се оддалечила Р.А. (27) о

loading...