ПОЛИЦИЈАТА ВО НЕВЕРУВАЊЕ: Пиша убиецот на Јелена Марјановиќ

Loading...

Повеќе од седум месеци поминаа откако ја убија пејачката Јелена Марјановиќ на насипот во Борча. Полицијата и понатаму го бара причинителот на ова ѕверско дело.Неколку пати до сега се појавуваше информација дека полицијата знае кој е убиецот на Јелена, но дека не постојат докази за тоа.
Според последните информации од полицијата, постои сомневање дека непознат маж кој пишува коментари на социјалните мрежи е поврзан со убиството на пејачката.
Како што се наведува тој е психопат кој е желен за слава и поради тоа се јавува на социјалните мрежи. Неколку пати до сега се појавуваше информација дека полицијата знае кој е убиецот на Јелена, но дека не постојат докази за тоа.
Според посл

loading...