Политичар, келнер, правник…Кој е најдобар во кревет?

Loading...

Што мислите, има ли некаква врска вашата професија, со она колку сте вешти во кревет? Што мислите, има ли некаква врска вашата професија, со она колку сте вешти во кревет?
Според некои од многуте (бес)корисни истражувања, професијата открива колку сте вешти во сексуалните активности.
Еве како би изгледало тоа по професии.
Келнери
Гостинот секогаш е на прво место и што е уште поважно, гостинот секогаш мора да биде задоволен од услугата! Од друга страна, просечен келнер за време на својата смена послужува барем 10  гости, па не може да им се верува. 
Повеќе на ТЗМ.МК Што мислите, има ли некаква врска вашата професија, со она колку сте вешти во кревет?

loading...
Loading...