Положбата на спиење кај мажите открива какви се во кревет

Loading...

Набљудувајте како спие вашиот партнер навечер и откријте каков карактер има и кои се неговите сексуални желби и потреби.На стомак – тој е човек кој сака да држи сѐ под контрола. Тоа не запира, дури и додека спие. Покривајќи го креветот со телото, го контролира просторот каде што спие. Од ова произлегува уште една карактеристика – тој е упорен. Таквите мажи се фокусирани на целта и ништо не може да ги одврати од тоа, велат експертите.
Сексуалните желби и потреби – се труди да и угодува на својата сакана. Сака пози во кои и двајцата ќе уживате но, исто така, сака кога ќе му приредите некое изненадување, со некоја нова поза.
На грб – тој е сигурен во себе, оптимист и отворен. Додека спие, не ги крие чувствителните делови на своето тело, што е индикација на самоувереност. Обрнете внимание на положбата на рацете и дланките. Ако рацете му се зад главата, тој е малку вообразен. Луѓето кои спијат на грб се многу социјални и сакаат да бидат во центарот на вниманието, тврдат експертите.

Сексуални желби и потреби: Тој сака енергични, страстни епизоди на сексот во мисионерска или кучешката поза. Во спалната соба сака да го држи последниот збор, а тоа му го дозволуваат овие пози.
Немирно спиење – тој е под стрес. Во сонот често ја менува позицијата на телото.
Сексуални желби и потреби на мажите кои се под стрес или сакаат многу секс или не сакаат воопшто. Ако вашиот маж спаѓа во првата категорија, дозволете му брз секс, или пак, опуштете го со масажа пред да му го дадете целото задоволство.
На страна – тој е безгрижен и неоптоварен. Тоа е честа поза за спиење, а мажите кои сакаат да спијат така, се опуштени и склони кон компромиси. Ако забележите дека колената ги вовлекува кон градите и зазема фетална позиција, тој е емоционален и копнее за безбедност.
Сексуални желби и потреби: Тој е голем емотивец, а тоа значи дека сака долга и нежна предигра.На стомак – тој е човек кој сака да држи сѐ под контрола. Тоа не запира, дури и додека спие. Покривајќи го креветот со телото, го

loading...
Loading...