ПОЛУСЕСТРАТА ОТКРИВА ДЕТАЛИ: Зошто помалиот брат ја измисли приказната за киднапирањето на Стефан?!

Полусестрата на настраданото момче Стефан Илиќ раскажа дека малиот Урош ја измислил целата приказна за киднапирањето, бидејќи се плашел од реакцијата на нивниот татко.Таа вели дека Урош ја однел на местото каде Стефан паднал во реката.
„Урош рече дека тоа попладне ги чувал овците, а потоа едно јагне тргнало кон реката Караш. Стефан тргнал по јагнето да го спаси, но се лизнал и паднал во реката. Урош се обидел да го спаси својот брат но не успеал“ објаснува Светлана.
Светлана вели дека Урош истрчал до дома, но на патот до домот навистина видел црн автомобил, и тогаш му светнала идеја да измисли приказна за луѓето кои неодамна го киднапирале неговиот брат.
Како што дознава „Новости“, Урош го направил тоа бидејќи се плашел од реакцијата на татко им кој наводно бил многу строг. Таа вели дека Урош ја однел на местото каде Стефан паднал во реката.
„Урош рече дека тоа попладне ги чувал овците, а потоа едно јагне

Пронајдете не на следниве мрежи: