Поместувања на македонските сајтови на ранг листата на alexa.com

Loading...

Продолжуваат големите поместувања на ранг листата на најдобри сајтови во Македонија. Имено сајтовите кои подолг периодПродолжуваат големите поместувања на ранг листата на најдобри сајтови во Македонија. Имено сајтовите кои подолг период беа во првите 10 полека се потиснати надолу. Првите 3 позиции остануваат непроменети од нашето последно пишување на оваа тема (02.01.2013), а забележлив е порастот на Курир и Црнобело. Во продолжение може да ги погледнете промените за споредба, како и да ја видите пречистената ранг листа со македонски сајтови, која важи за 14.03.2013, преземена од агрегаторот Инфо кој во моментов е единствен кој го нуди овој сервис на alexa.com кај нас. Пулс24 се наоѓа на првата позиција од 22 ноември, а во последните 2 месеци го сруши рекордот на посети на месечно ниво (над 4 милиони посети).

loading...